...o naší firmě

Dlouhá řada obrazových publikací, jejichž námětem jsou fotografické toulky po Vysočině, Šumavě, jižních Čechách, Krkonoších, Havlíčkobrodsku a dalších regionech celé republiky; knížky projektu Edice do kapsy zachycující turisticky nejnavštěvovanější, ale i málo známá či dokonce nepřístupná místa naší země; pěkná řádka dokumentárních, cestopisných a reportážních filmů, pohlednic, nástěnných a stolních kalendářů. Mnoho výstav fotografií a fotoobrazů, ceny z mezinárodních fotografických a filmařských soutěží jako jsou Regiontour, Tourfilm, Tourpropag, Týká se to také tebe, O nejhezčí pohlednici...To vše (a navíc i velkou porci zkušeností, které jsem cestou posbíral) vidím, když se ohlédnu zpátky na svou třicetiletou fotografickou a filmařskou cestu, kterou jsem dodnes ušel.
Práce se daří a jde od ruky, když kolem sebe máte partu obětavých spolupracovníků, o kterých se většinou už tolik nemluví. Je to tak i s mou prací - to všechno, co představuje naše produkce, nemůže být dílem jediného člověka - značku FOTO-VIDEO-KUNC spoluvytvářejí i mí spolupracovníci, v současné době především tři zkušené a spolehlivé kolegyně - Věra Motlová (kamera, postprodukce), Pavlína Fišerová a Jana Trnková (foto včetně úprav, produkce).
A co vidím před sebou? Další toulky krajinou, fotografování, natáčení - a mnoho nových setkání na této cestě - třeba právě s Vámi v našem fotoateliéru nebo ve videostudiu, při zpracování Vašich fotografií, přípravě fotoalb nebo střihu Vašeho rodinného filmu či videovizitky Vaší firmy.
Vladimír Kunc, VIDEO-FOTO-KUNC www.fotokunc.cz